AMEISSY-менструални бикини, които ще променят вашето ежедневие

Подходящите менструални бикини

AMEISSY-менструални бикини, които ще променят вашето ежедневие

Изборът на подходящи менструални бикини може наистина да ви затрудни! Различните марки и модели, които се предлагат на пазара, не го правят лесно и докато някои вече са доказали своята ефективност, други са със съмнително качество или не предлагат очакваната защита. И така, как да направите правилния избор?

Ето някои отговори! Със сигурност менструалното бельо е едно от най-добрите скорошни изобретения и в днешно време много жени вече гласуваха да му се доверят! Предимствата му са многобройни в сравнение с конвенционалните предпазни средства за еднократна употреба като превръзки и тампонил Последните са в центъра на многобройни дебати, защото се подозира, че причиняват ендокринни разтройства и имат канцерогенни ефекти поради химичните елементи и токсичните вещества в състава им.

Като цяло, менструалното бельо е много по-екологично и не съдържа елементи, които са вредни за човешкото здраве и за околната среда! Освен това има много по-висок дренажен капацитет благодарение на няколкото си абсорбиращи слоя, подсилени с водоустойчиви и въздухопропускливи мембрани, които осигуряват отлична защита срещу протичане.

AMEISSY.bg

AMEISSY има амбицията да предложи още по-безспорни качества на своето менструално бельо!

- Всеки детайл е изработен от висококачествени естествени материи - хипоалергенни и антибактериални. Памук, мериносова вълна и модал са внимателно комбинирани, за да ви донесат повече удовлетворение, мекота, комфорт и сигурност. Бельото ни е произведено в България с материали от европейски произход Oeko-tex® STANDARD 100 и сертифицирани по Lenzing.

- 5 различни нива на абсорбираща способност, идеално настроени към вашите нужди и очаквания!

- Достъпни цени! По-добро качество на адекватни цени и допълнителни неустоими предложения!

- Ameissy казва НЕ на скучните или ограничени цветове. Гамата Ameissy е красива, цветна и луксозна. Подходящи за всеки тип тяло и фигура и размери, които се простират от XS до 4XL.

- Иновативни бикини! Друга новост, предлагана от AMEISSY на много атрактивни цени, са иновативните модели, при които модерните платове, отпечатани с различни шарки, заместват всички гарнитури и ластици за още повече комфорт и усещане за сигурност без никакви смущаващи елементи!

- За разлика от много други марки менструално бельо, нашата материя в контакт с интимната зона е изработена от фина мериносова вълна - естествен материал, предотвратяващ образуването на бактерии. Приятен и мек, този антибактериален материал не задържа неприятни миризми и перфектно абсорбира течността, пропускайки я към следващите абсорбиращи слоеве.

- Още по-екологично! Цялото ни бельо е сертифицирано от LENZING-Най-доброто за природата защото над 95% от състава на всеки чифт е биоразградим!

Женствено и модерно менструалното бельо Ameissy иска да бъде нещо повече от обикновени скучни бикини за цикъл!

Бельото Ameissy е красиво, ефективно и удобно за носене, защото всяка жена трябва да остане елегантна, уверена, защитена и спокойна по време на месечния си цикъл!

Накратко Ameissy е бельото, която се грижи за вашия интимен комфорт!