Месечен цикъл - Как да бъдем удобно и ефективно защитени през тези дни от месеца!

Почти всички жени са изпадали в неудобни ситуации по време на месечния им цикъл, независимо дали в училище, на работа, на обществени места или по време на различни социални дейности. И кой знае защо протичания се случват само когато сте облечени в светли дрехи и по стечение на обстоятелствата нямате никаква резервна хигиенна защита! Това са паника, дискомфорт и преди всичко страх, че може да се случи отново!

Менструални бикини

Днес съществува по-надеждна алтернатива! Това са менструалните бикини!

Няколко абсорбиращи слоя, които са подсилени от водоустойчиви въздухопропускливи повърхности, формират състава на това бельо! Това специално бельо изглежда като класическото бельо, което носите всеки ден! Той е напълно достатъчно, така че нямате нужда от повече тампони или превръзки! Страхотно - но толкова ли е ефективно? Абсолютно, ако менструалните бикини са с добро качество!

Като цяло менструалното бельо предлага поне 3 вида защита: за лек цикъл, среден цикъл и тежък цикъл!

Противно на някои мнения, бикините за менструация могат да ви гарантират по-добра защита и комфорт по време на цикъл от еднократните тампони или привръзки! Освен това рискът от течове практически не съществува благодарение на иновативните и силно абсорбиращи материали и тъкани. Няма нужда да сменяте защитата си на всеки 2-3 часа, защото някои модели менструално бельо са в състояние да ви предпазят напълно за повече от 12 часа, без нужда от смяна!

Освен това, тъй като се перат и са за многократна употраба, менструалните бикини са екологични и не съдържат елементи, които са вредни за вашето здраве и околната среда, за разлика от конвенционалните защитни средства, които съдържат токсични елементи и вредни химически вещества в състава си.

Менструалното бельо уважава вашата кожа и няма да причини дразнене или токсични сътресения, да не говорим за всичките му икономически, екологични и практични аспекти.

Убедихте ли се? Не се колебайте, пробвайте това революционно бельо и ще забравите за неудобствата на цикъла!